Posted By ovidiu Posted On

Tot ce trebuie sa stii despre HHC

HHC, cunoscut și sub numele de hexahidrocannabinol, este o componentă nouă din familia de compuși activi din planta de cânepă care a câștigat atenția de ceva timp. Iată un nou compus, după CBD, CBC, CBG și CBN, ale cărui calități și raritate i-au conferit o reputație și mai enigmatică decât ceilalți canabinoizi.

De fapt, experții din industrie știu despre acest canabinoid de mult timp. Cu toate acestea, nu a fost niciodată exploatat cu adevărat și, prin urmare, expus publicului. De ce nu? Pentru că planta pur și simplu produce prea puțin din el, făcând-o mai puțin exploatabilă decât celelalte componente active, care sunt produse din abundență. În plus, producerea lui sintetic este dificilă.

Cu toate acestea, este acum sub lumina reflectoarelor, deoarece mulți oameni doresc să afle mai multe despre acest produs misterios care provine din canabis.

Ce este HHC?

Cânepa contine un canabinoid numit HHC sau hexahidrocannabinol. După cum am menționat anterior, cânepa conține mai mult de o sută de canabinoizi diferiți, dintre care cei mai cunoscuți sunt THC, CBD și CBG.

În ultimii ani, diferite cercetări științifice au demonstrat efectele terapeutice ale canabinoizilor, care sunt substanțe chimice izolate din planta de canabis. Fiecare componentă activă și fiecare plantă sunt unice și au un impact unic asupra corpului uman.

Totuși, de ce este HHC atât de căutat? Cu siguranță, pentru că este atât de neobișnuit acum, dar ce altceva oferă fata de alte componente active din canepa? Care sunt efectele sale și, mai important, care sunt beneficiile sale asupra corpului uman? Iată sunt câteva răspunsuri:

HHC este un produs cu reputația de a avea beneficii semnificative pentru sănătate. Dar in primul rând, trebuie să fim conștienți de faptul că nu există foarte multe cercetări științifice pe această temă. Rezultatele studiilor următoare oferă totuși câteva semne foarte încurajatoare.

Un studiu din 2011 a arătat că unii analogi sintetici ai hexahidrocannabinolului (HHC) inhibă puternic angiogeneza indusă de celulele cancerului de sân și creșterea tumorii.

Un alt studiu japonez din 2007 descrie capacitatea impresionantă de blocare a durerii a HHC la șoareci. Prin urmare, ar fi un analgezic și mai puternic decât ceilalți canabinoizi găsiți în planta de cânepă.

Efectele secundare ale HHC

HHC poate provoca o varietate de efecte adverse, dintre care unele sunt cunoscute, iar altele care sunt doar ipotetice din cauza datelor incomplete. Înainte de a începe consumul, este esențial să le luați în considerare. Iată câteva:

  • Ameţeală
  • Gură uscată
  • Creșterea apetitului
  • Insomnie
  • Ochi uscați și roșii

Cum se administreaza HHC?

HHC este vândut în 3 forme diferite:

  • Vape HHC
  • Ulei concentrat în HHC
  • Bomboane și alte alimente HHC

Este încă prea devreme pentru a confirma dacă HHC are beneficii terapeutice fabuloase, care ar putea ajuta anumite afecțiuni și boli. Cu toate acestea, înmulțirea studiilor serioase pe acest subiect este promițătoare.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *