Cele mai bune combine frigorifice
Posted By ovidiu Posted On

Cea mai buna combina frigorifica

Combinele frigorifice reprezinta o necesitate a vietii cotidiene si sunt incluse in categoria de electrocasnice de baza din orice bucatarie, fiind in acelasi timp considerata o investitie pe care o veti face pe termen lung. Din aceasta cauza, alegerea unei combine frigorifice bune si fiabile trebuie sa se faca luand in considerare anumiti factori si caracteristici tehnice cheie.

Lumea este diferita si din acest motiv trebuie sa va hotarati care sunt nevoile de baza in casa dvs. din punct de vedere al unui aparat frigorific si sa alegeti cea mai buna combina frigorifica, pe baza criteriilor pe care vi le-ati impus. Comparand acest electrocasnic cu un frigider clasic, putem spune ca este mult mai incapator decat acesta si ofera mult mai mult spatiu in congelator.

Haideti sa vedem impreuna care sunt cele mai utile informatii de care sa tineti cont in procesul de alegere al combinei frigorifice ideale pentru familia dumneavoastra.

Din start trebuie sa va decideti daca doriti o combina frigorifica clasica, standard sau o combina frigorifica incorporabila in mobila de bucatarie, pentru a masca ca exista acest electrocasnic in casa. Pornind de la aceasta alegere, puteti sa va stabiliti si bugetul de care dispuneti, mai ales ca o combina frigorifica incorporabila este mult mai scumpa decat una standard, dat fiind modul de fabricare mai complicat.

Tehnologia de racire a unei combine frigorifice reprezinta un detaliu de baza pe care trebuie sa il cunoasteti indeaproape si sa descoperiti care este cea mai buna. De aceea, trebuie sa stiti ca exista mai multe tehnologii de racire, fiecare cu avantajele proprii, printre care:

 1. No Frost
 2. Neo Frost
 3. Low Frost
 4. Garden Fresh
 5. Smart Frost
 6. Perfect No Frost

Totodata, functiile unui aparat frigorific pentru bucataria ta sunt extrem de utile, astfel ca trebuie sa alegi foarte bine si sa te gandesti ce anume folosesti din aceste functii. Cele mai intalnite functii si tehnologii ale combinelor frigorifice sunt:

 • Holiday
 • Child lock
 • Wi-Fi
 • Dispenser Apa
 • Voice recorde
 • Iluminare led la deschidere
 • Super congelare alimente
 • Afisaj led setari
 • Avertizare sonara usa deschisa
 • Dezghetare automata
 • Diagnoza Smart

Eficienta energetica reprezinta un factor important de luat in considerare atunci cand alegeti o combina frigorifica si de aceea trebuie analizat foarte bine acest aspect. Este indicat sa incercat sa alegeti un aparat frigorific cu o clasa cat mai economica, prin urmare A+++, A++ sau A+, asigurand astfel un consum energetic mult mai mic si implicit facturi considerabil reduse.

Autonomia aparatului frigorific se refera la faptul ca in cazul unei pene de curent sau aparitiei unei problemele la reteaua de alimentare cu energie electrica, aparatul frigorific poate suporta aceasta perioada, asigurand temperatura optima de mentinere a alimentelor, fara ca acestea sa se altereze.

Daca tot suntem la capitolul alimente, este foarte important sa tineti cont de faptul ca nu este in regula sa puneti alimente calde abia gatite in combina frigorifica deoarece mai mult ca sigur va afecta si calitatea celorlalte alimente care se afla deja depozitate in interior.

Este foarte important de stiut ca atunci cand achizitionati o combina frigorifica si v-a fost livrata, nu trebuie sa o porniti din primul moment, ci este indicat sa o mentineti in pozitie verticala o perioada de timp mai mare de 4 ore astfel incat agentul de racire sa se depuna si sa nu intampinati probleme.

Pentru detalii suplimentare despre cum sa faci cea mai buna alegere a combinei frigorifice, specialistii nostri va invita pe site-ul aparatefrigorifice.ro, la sectiunea combine frigorifice pentru a va informa si a lua decizia cea mai corecta si inteleapta. Tot aici veti putea descoperi o rubrica cu intrebari frecvente si raspunsurile la aceste intrebari, care va fi de ajutor in procesul de descoperire a aparatului frigorific ideal pentru dumneavoastra.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *